fbpx

ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ για την Advanced Nutrition Programme στα βραβεία Supplement Awards 2021

ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ για την Advanced Nutrition Programme στα βραβεία Supplement Awards 2021

ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ για την Advanced Nutrition Programme στα βραβεία Supplement Awards 2021 370 274 Chrysallis Proderma

ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ για την Advanced Nutrition Programme στα βραβεία Supplement Awards 2021. Τα βραβεία που επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής.#supplementawardsgr

Ο θεσμός των βραβείων που διοργανώθηκε από τη BOUSSIAS για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα Supplement Awards  2021, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο House124, στο Χαλάνδρι, όπου στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα, ότι η εξωστρέφεια, η καινοτομία, η ποιότητα αλλά και η εμπειρία στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να ανταπεξέλθουν στις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς.

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια σας ενημερώνουμε πως η Advanced Nutrition Programme  έλαβε  Gold βραβείο για το συμπλήρωμα Skin Accumax και Silver βραβείο για το βραβείο Skin Ultimate στην κατηγορία Καλύτερο Συμπλήρωμα Ομορφιάς (δέρμα, μαλλιά & νύχια)!

H CEO της εισαγωγικής εταιρείας Chrysallis Proderma, Laura Craig ήταν εκεί για να τα παραλάβει και αναφέρει στο χαιρετιστήριο μήνυμα:

Laura Craig, CEO Chrysallis-Proderma

«Η Advanced Nutrition Programme δημιούργησε μια ασφαλή σειρά καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος και βοηθούν στην βελτίωση της γενικότερης ευεξίας. Πιστεύουμε ότι η υγεία των κυττάρων χτίζεται εκ των έσω.

Η ισορροπημένη διατροφή και τα συμπληρώματα διατροφής είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσουμε όμορφο και υγιές δέρμα για μια ζωή.  Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει την πορεία της με σεβασμό στον πλανήτη και τον άνθρωπο. Η Advanced Nutrition programme δε χρησιμοποιεί πλαστικό στις συσκευασίες οι οποίες τυπώνονται μόνο με φυτικά μελάνια. Χρησιμοποιεί μόνο συστατικά άριστης ποιότητας από αξιόπιστους προμηθευτές. Δεν περιέχουν συντηρητικά, PCB, τεχνητά αρώματα και χρώματα, μαγιά, γλουτένη και ενισχυτές γεύσης.

Κάθε συμπλήρωμα υπόκειται σε περισσότερα από 400 τεστ ασφαλείας σταθερότητας, ανίχνευσης βαρέων μετάλλων, φυτοφαρμάκων και βακτηριδίων ώστε τα προϊόντα να συνάδουν με την clean label φιλοσοφία. Οι εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες για Ορθή Βιομηχανική Πρακτική. Τα προϊόντα καθώς και οι πρώτες ύλες τους δεν δοκιμάζονται σε ζώα.»

Ρενάτα Μίχα, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής & Λώρα Κρέηγκ, CEO της Chrysallis Proderma

Το Skin Ultimate είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει την ομορφιά του δέρματος. Αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό 18 θρεπτικών συστατικών για το δέρμα ο οποίος περιλαμβάνει υπερτροφές, βιταμίνες, απαραίτητα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και φυτικά εκχυλίσματα.

Προσφέρει σε ολόκληρη την επιφάνεια του δέρματος αντιοξειδωτική προστασία, φυσική αντηλιακή προστασία UV, ενυδάτωση, λάμψη, πλούσια μαλλιά και δυνατά νύχια. Ιδανικός σύμμαχος για όσους έχουν ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος, για όσους έχουν φωτογήρανση και για όσους θέλουν να επιβραδύνουν τη γήρανση του δέρματος με φυσικό τρόπο. 100% ανακυκλώσιμη, πρακτική και έξυπνη συσκευασία με αποσπώμενες μονοδόσεις.

Το Skin Accumax™ είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο λειτουργεί εκ των έσω για καθαρή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα με φυσικό τρόπο.

Η πρωτοποριακή του σύσταση έχει κατατεθεί ως ευρεσιτεχνία χάρη στον εξειδικευμένο συνδυασμό από το συστατικό DIM που υπάρχει στο μπρόκολο,  βιταμίνη Α σε εστερική μορφή, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε.

Έρευνα διάρκειας 16 εβδομάδων σε εθελοντές με προβληματικό δέρμα έδειξε ότι το Skin Accumax™ απέφερε σημαντική βελτίωση τόσο στο βαθμό όσο και στην έκταση της φλεγμονής. Ιδανικό για όσους έχουν προβληματικό δέρμα ή ασφυξιακό δέρμα.

Ανακαλύψτε τα στο www.advancednutritionprogramme.gr