chrysallis proderma
chrysallis proderma google plus
chrysallis proderma pinterest
chrysallis proderma twitter
chrysallis proderma facebook
OUR NEWSLETTERS
jane iredale logo

like jane iredale on facebook


ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
jane iredale Naturally Confident jane iredale Eye Steppes jane iredale Eye Steppes jane iredale Naturally Confident jane iredale Lip Fixation
MAKE-UP ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ

Οι βάσεις από κονιορτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale® έφεραν την επανάσταση και έχουν αλλάξει την αντίληψη που επικρατεί για το μακιγιάζ. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι φροντίδας του δέρματος παγκοσμίως λόγω των πλεονεκτημάτων τους έναντι του συμβατικού μακιγιάζ και της ιδιότητάς τους να καλύπτουν σχεδόν κάθε ατέλεια του δέρματος με τον πιο φυσικό τρόπο. Το μακιγιάζ Jane Iredale είναι γνωστό ως The Skin Care Make Up® και είναι συγχρόνως βάση, concealer, πούδρα και αντηλιακό, όλα σε ένα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΚΑΛΥΨΗ
Τα ορυκτά μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούμε είναι συμπυκνωμένες φυσικές χρωστικές - μη αραιωμένα με ταλκ – και γι΄αυτό το λόγο δίνουν αξεπέραστη κάλυψη καθώς επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί κανονικά. Επίσης περιέχουν εκχυλίσματα άλγης που βοηθούν στην ενυδάτωση, ηρεμούν το δέρμα και του παρέχουν τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Οι βάσεις μας είναι πολύ σταθερές. Δεν αλλοιώνονται, δεν χάνουν το χρώμα τους, ούτε δημιουργούν πτυχώσεις πάνω στο δέρμα. Γίνονται ένα με το δέρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή αποτελλούνται από μία ποικιλία σωματιδίων διαφόρων μεγεθών τα οποία προσκολλούνται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ανάλαφρο στρώμα στην επιφάνεια που υπερβαίνει την βαρύτητα. Βραβεύτηκαν με τη διάκριση «Πολύ Ανθεκτικά στο Νερό» από εξειδικευμένο εργαστήριο αναγνωρισμένο από τον οργανισμό FDA, γιατί αντιστάθηκαν επί 80 λεπτά σε κινούμενο νερό και διατήρησαν επίσης το αρχικό τους επίπεδο SPF αντηλιακής προστασίας!

SPF 20 με ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για ακτίνες UVA ΚΑΙ UVB
Καθώς εφαρμόζετε την βάση σας, εφαρμόζετε επίσης ένα αποτελεσματικό, ευρέως φάσματος αντηλιακό! Χρησιμοποιήστε Αmazing Base® ή PurePressed® Base για προστασία που διαρκεί αλλά που είναι και εύκολο να την ανανεώσετε αν χρειαστεί.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Με την κατάλληλη εφαρμογή, οι βάσεις μας δίνουν ένα ελαφρύ αποτέλεσμα στο δέρμα. Η όψη του είναι σατινέ και λαμπερή, ποτέ βαριά και ανομοιόμορφη. Το αποτέλεσμα θυμίζει την όψη μίας νεανικής υγιούς επιδερμίδας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Τα ορυκτά μεταλλικά στοιχεία είναι απλά στην εφαρμογή, αν από την αρχή μάθετε ότι - όσο λιγότερο προϊόν, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα! Είναι εύκολο να το παρακάνετε όταν εφαρμόζετε για πρώτη φορά βάσεις από ορυκτά μέταλλα γιατί έχουν συμπυκνωμένες χρωστικές και χρειάζεστε λιγότερη ποσότητα απ’ ότι έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε.
Υπάρχουν τρεις διαφορετικές βάσεις στην σειρά Jane Iredale: η Amazing Base®, η PurePressed® Base και η βάση Liquid Minerals™. Η επιλογή της βάσης είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε ελεύθερη μορφή, Αmazing Base®, δίνει μία απαλή όψη στην επιδερμίδα που ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε συμπιεσμένη μορφή PurePressed® Base είναι ελαφρώς πιο ματ και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε υγρή μορφή Liquid Minerals™, (η οποία αφού απλωθεί γίνεται πούδρα), διασφαλίζει τα οφέλη μίας περιποίησης με τζελ που περιέχει θρεπτικά συστατικά σε συνδυασμό με την κάλυψη που προσφέρει μία βάση σε υγρή μορφή. Διαφορετικές τεχνικές εφαρμογής χρησιμοποιούνται για την κάθε μία.
Για να επιλέξετε την σωστή απόχρωση βάσης, δοκιμάστε λίγο στη περιοχή του σαγονιού σας σε φυσικό φως. Μία πολύ σκούρα βάση, θα τονίσει τις λεπτές γραμμές και τους πόρους. Για σκούρο δέρμα, διαλέξτε μία βάση που θα είναι έναν τόνο πιο ανοιχτή από τον τόνο του δέρματός σας. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει την τάση για γκρι αποχρώσεις. Λόγω του τρόπου με τον οποίο τα ορυκτά μέταλλα αντιδρούν με το φως, έχουν περισσότερη κάλυψη από το συνηθισμένο μακιγιάζ. Θα ανακαλύψετε πως υπάρχει ποικιλία χρωμάτων τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε να επιτύχετε. Μετά απο σωστή εφαρμογή, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα όρια κάλυψης της βάσης.
Η τέλεια εφαρμογή ξεκινά με ένα καθαρό, καλά ενυδατωμένο πρόσωπο. Σιγουρευτείτε ότι η κρέμα ενυδάτωσής σας έχει απορροφηθεί καλά από το δέρμα και αφαιρέστε ταμποναριστά, εάν υπάρχει περίσσια λιπαρότητα, πριν εφαρμόσετε τη βάση σας από ορυκτά μέταλλα.

Skin Cancer Foundation
Το Ίδρυμα κατά του καρκίνου του δέρματος των ΗΠΑ, βάζει τη σφραγίδα του στα προϊόντα Jane Iredale- THE SKIN CARE MAKEUP.
Jane Iredale Λι;θιδ Μινεραλσ

Το μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα αποτελεί μερος της λύσης και όχι του προβλήματος.


Το SPF που έχουν οι βάσεις μας είναι φυσικό και όχι χημικό. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν αμεση προστασία και δεν απορροφούνται από το δέρμα.


Η ικανότητα της εργαζόμενης γυναίκας βρίσκεται πάντα σε συνάρτηση με τα εργαλεία που διαθέτει. Το σωστό πινέλο αποτελεί βασικό παράγοντα για μία τέλεια εφαρμογή.