chrysallis proderma
chrysallis proderma google plus
chrysallis proderma pinterest
chrysallis proderma twitter
chrysallis proderma facebook
OUR NEWSLETTERS
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ENVIRON επιστροφή
AVST Pre-Cleansing Oil AVST™ Pre-Cleansing Oil
Ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν που καθαρίζει σε βάθος και βασίζεται κυρίως σε φυτικά εκχυλίσματα όπως το έλαιο Jojoba. Αυτή η εξελιγμένη σύνθεση προσφέρει προ-καθαρισμό και ενυδάτωση στο δέρμα.

Προτεινόμενοι συνδυασμοί προϊόντων:
AVST™ Eye Make-up Remover
AVST™ Hydrating Exfolient Masque
AVST™ Cleansing Lotion
Interactive Cleansing Gel
AVST Cleansing Lotion AVST™ Cleansing Lotion
Ένα υψηλής αποτελεσματικότητας μη αφρίζον καθαριστικό. Με εξελιγμένη τεχνολογικά σύνθεση, αφαιρει με ήπιο αλλά αποτελεσματικό τρόπο το μακιγιάζ, τις επιφανειακές εκκρίσεις και τους περιβαλλοντικούς ρύπους από το δέρμα. Εξισορροπεί και φροντίζει να διατηρείται υγιής ο όξινος μανδύας του δέρματος.

Προτεινόμενοι συνδυασμοί προϊόντων:
AVST™ Eye Make-up Remover
AVST™ Pre-Cleansing Oil
AVST™ Hydrating Exfolient Masque
AVST Moisturizing Toner AVST™ Moisturizing Toner
Μια εύκολα απορροφήσιμη σύνθεση, χωρίς άρωμα που ενισχύει τον όξινο μανδύα του δέρματος. Στην επιστημονικά προηγμένη σύνθεση του περιέχει Niacinamide που θρέφει το δέρμα και Ethoxydiglycol που αυξάνει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της σειράς AVST.

Προτεινόμενοι συνδυασμοί προϊόντων:
AVST™ Creams
AVST Eye Make-up Remover AVST™ Eye Make-up Remover
Ένα εξελιγμένο προϊόν με ήπια δράση, ιδανικό για όσους φορούν φακούς επαφής ή έχουν ευαισθησία στα μάτια και στο δέρμα της ευερέθιστης αυτής περιοχής. Η αφαίρεση του μακιγιάζ από τα μάτια απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Προτεινόμενοι συνδυασμοί προϊόντων:
Interactive Cleansing Gel
AVST™ Cleansing Lotion
β-Αctive Sebuwash
C-Quence Energising Masque C-Quence Energising Masque
Μια καινοτόμα και ήπια μάσκα απολέπισης, η οποία συνδυάζει τη δύναμη του ασκορβικού οξέος (βιταμίνη C) και του σαλικυλικού οξέος*. Η Energising Masque είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για φωτογηρασμένα και ώριμα δέρματα, τα οποία δείχνουν σχεδόν άμεσα λαμπερά και αναζωογονημένα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους δέρματος και ειδικά από όσους έχουν φωτογήρανση, μέτριες ως πολλές ρυτίδες, ουλές ακμής και ρυτίδες του άνω χείλους. *Δε συνιστάται για άτομα με αλλεργία/ευαισθησία στο σαλικυλικό οξύ (ασπιρίνη).

Προτεινόμενοι συνδυασμοί προϊόντων:
RAD SPF 15
AVST 3-5
C-QUENCE 3-4

ionzyme hydrating serum FOCUS HYDRATING SERUM
Ο ορός IONZYME® FOCUS HYDRATING SERUM είναι ένα επαναστατικό προϊόν εντατικής περιποίησης που “γεμίζει” τις ρυτίδες, μειώνοντάς τις εμφανώς.
Προσθέτει όγκο σε κάθε περιοχή του δέρματος που μας ενδιαφέρει, ενυδατώνει και φροντίζει το ξηρό δέρμα ή το δέρμα που έχει υποστεί φωτογήρανση.
Το μυστικό είναι το Υαλουρονικό οξύ σε μοναδικά υψηλές, αποτελεσματικές δόσεις. Το υαλουρονικό οξύ είναι ικανό να συγκρατήσει μέχρι και χίλιες φορές το βάρος του σε νερό, επιτρέποντάς του να αναπληρώσει τα φυσικά επίπεδα παραγόντων ενυδάτωσης του δέρματος. Προσφέρει άμεσα, αισθητά απαλότερη και σφριγηλότερη επιδερμίδα με νεανική όψη.

Προτεινόμενοι συνδυασμοί προϊόντων:
Προϊόντα καθημερινής περιποιήσεις με βιταμίνες

ionzyme frown serum FOCUS FROWN SERUM
Ο ορός IONZYME® FOCUS FROWN SERUM, ένα επαναστατικό, μοναδικό προϊόν εντατικής περιποίησης, βοηθά να μαλακώνει η μυϊκή δραστηριότητα γύρω από τα μάτια και το μέτωπο, μειώνοντας ορατά τις λεπτές ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης.
Τα τρία βασικά συστατικά του, το Argireline, Leuphasyl® και Vialox®, λειτουργούν συνδυαστικά για να ελαχιστοποιήσουν τις συσπάσεις των μυών του προσώπου.
Ο ορός IONZYME® FOCUS FROWN SERUM επιδρά στα χημικά συμπλέγματα και στη διεργασία σχηματισμού ρυτίδων, με ήπιο και μη επεμβατικό τρόπο, επιτυγχάνοντας ασφαλή αποτελέσματα και δίνοντάς σας μια αφορμή για… χαμόγελο.

Βραβείο καινοτόμου προϊόντος 2009
του Pharmaceutical & Cosmetic Review


Προτεινόμενοι συνδυασμοί προϊόντων:
Προϊόντα καθημερινής περιποιήσεις με βιταμίνες

focus cit COSMETIC FOCUS CIT
Σε συνδυασμό με τα προϊόντα της Environ®  το Cosmetic-Focus-Cit, είναι ένα εργαλείο που σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται στο σπίτι, για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος. Χωρίς καμία ενόχληση, χιλιάδες μικροκανάλια, επιτρέπουν την αυξημένη διείσδυση στο δέρμα.

Το νέο Environ® Ionzyme® Cosmetic Focus-CitTM προσφέρει πολλά
πλεονεκτήματα:

• Είναι οικονομικό και ως εκ τούτου προσιτό.
• Είναι μικρό και εύκολο στη μεταφορά.
• Είναι τόσο ήπιο, ώστε κάποιος να μην αισθάνεται τα τσιμπήματα από τις μικροσκοπικές βελόνες του, ενώ αυτές θα έχουν “διεισδύσει” επιτυχώς στην κερατίνη στιβάδα, ενισχύοντας τη διείσδυση των ενεργών βιταμινών που περιέχονται στα προϊόντα Environ®.
• Είναι εργονομικά εύκολο στη χρήση του για εφαρμογή και σε σημεία που είναι σχετικά απρόσιτα.
• Η αυξημένη διείσδυση των βιταμινών στο δέρμα έχει σαν αποτέλεσμα την άμεση αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος προσφέροντας ανάπλαση, σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων.
ENVIRON DFII MACHINE IONZYME® DF II
Οι μέθοδοι της ιοντοφόρεσης και της σονοφόρεσης με τη συσκευή Ionzyme® DF II της ENVIRON® μπορούν να εφαρμοστούν χωριστά ή σε συνδυασμό, σε πρόσωπο, λαιμό και μπούστο για ανάπλαση και σύσφιξη, αλλά και σε όλα τα σημεία του σώματος, όπου υπάρχει ανάγκη (μηροί, μπράτσα, γλουτοί), αντιμετωπίζοντας ιδανικά ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Οι θεραπείες είναι ευχάριστες, ανώδυνες και αποτελεσματικές.
περισσότερα
environ logo


ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Environ AVST Pre-Cleansing Oil Environ AVST Cleansing Lotion Environ AVST Moisturizing Toner Environ AVST Eye Make-up Remover Environ MASQUE CITRIQUE Environ C-Quence Energising Masque Environ FOCUS FROWN SERUM Environ COSMETIC FOCUS CIT Environ DFII Machine