chrysallis proderma
chrysallis proderma google plus
chrysallis proderma pinterest
chrysallis proderma twitter
chrysallis proderma facebook
OUR NEWSLETTERS
canfield logo

Η εταιρεία Chrysallis Proderma είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων Canfield Imaging Systems www.canfieldsci.com στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Η εταιρεία Canfield Imaging Systems είναι παγκοσμίως ο πρώτος πάροχος λογισμικού απεικόνισης και κατασκευαστής εξειδικευμένων συστημάτων απεικόνισης του δέρματος.
Τα προϊόντα της Canfield χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο σε ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας, ιατρικά spa, ινστιτούτα αισθητικής, καθώς και σε κέντρα περιποίησης δέρματος και ευεξίας. Μερικά από τα προϊόντα Canfield που διατίθενται είναι το VISIA, το VECTRA, το Reveal, το Mirror Suite και το Mirror Body Mapping.
   
visia
VISIA Complexion Analysis System:
Η προηγμένη τεχνολογία VISIA παρέχει ουσιαστικές και πολλαπλές (8 στο σύνολο) αξιολογήσεις του δέρματος στην οθόνη με δυνατότητα εκτύπωσής τους. Βοηθά στο σχεδιασμό της θεραπείας, καθώς οι ανάγκες του κάθε δέρματος προκύπτουν από τη φωτογράφιση, τη λεπτομερή απεικόνιση και τα γραφήματα/στατιστικές που εμφανίζει το VISIA. Επίσης το ίδιο το μηχάνημα παρουσιάζει τις κατάλληλες λύσεις για τα προβλήματα κάθε δέρματος σύμφωνα με τις θεραπείες και τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων που προτείνονται στον χώρο σας.
reveal
Reveal Imager:
Είναι ένα φωτογραφικό σύστημα υψηλής τεχνολογίας απεικόνισης προσώπου σε μία φορητή συσκευή με προσιτή τιμή, που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την κομψότητα. Χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία RBX της Canfield, απεικονίζει ακόμη και τη μελάχρωση και τα αγγεία που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, ώστε να βοηθήσει τους επαγγελματίες στη στοχευμένη θεραπεία του πελάτη τους.omnia
Omnia Imaging System:
To Omnia προσφέρει υψηλής ποιότητας απεικονίσεις της προόδου των θεραπειών στο δέρμα (φωτογραφίες πριν & μετά), που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ιατρική παρακολούθηση, παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις και είναι πολύ εύκολο στη χρήση του.

vectra
VECTRA:
Ένα σύστημα φωτογράφισης σε συνδυασμό με λογισμικό 3D που παρέχει συναρπαστικές δυνατότητες στην πλαστική χειρουργική. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία με υψηλής ανάλυσης τρισδιάστατη φωτογράφιση, προσφέρει στους μελλοντικούς πελάτες σας προσομοιώσεις και απεικονίσεις του αναμενόμενου αισθητικού αποτελέσματος της διαδικασίας που θα ακολουθήσει, εμπνέοντας εμπιστοσύνη, ενθουσιασμό και συναίνεση. Το VECTRA είναι το εργαλείο που θα σας αποκαλύψει τις πραγματικές προσδοκίες του πελάτη σας και θα συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου σας, ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη του προς εσάς.

mirror suite
Mirror Suite:
Συνδυάζοντας την πολλαπλότητα και τη λειτουργικότητα, το Mirror Suite είναι ένα λογισμικό υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει ποιοτικές απεικονίσεις και υψηλής τεχνολογίας προσομοιώσεις. Οι φωτογραφίες πριν και μετά μπορούν χρησιμοποιηθούν για ιατρική παρακολούθηση και πρόταση θεραπειών καθώς και προσομοίωση επεμβάσεων, όπως βλεφαροπλαστική, μεταμόσχευση μαλλιών, αυξητική στήθους, ρινοπλαστική και μεθόδων αναζωογόνησης όπως Botox, ενέσιμα εμφυτεύματα, δερματοαπόξυση, πήλινκ. Επίσης μπορείτε να οργανώσετε τις παρουσιάσεις powerpoint και τις δημοσιεύσεις του αρχείου σας με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο. Ανακαλύψτε, με το προσφερόμενο demo, το λόγο που πολλοί κορυφαίοι Πλαστικοί Χειρουργοί και Δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο βασίζονται στο Mirror, για να προτείνουν, καθώς και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη επεμβάσεων ή θεραπειών.

mirror bodymapping
MIRROR
BODY MAPPING:
Το Body mapping (χαρτογράφηση σώματος) κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα ως εργαλείο διαχείρισης ασθενών υψηλού κινδύνου για μελάνωμα. Πολλά από τα κορυφαία Αντικαρκινικά κέντρα και πάνω από 60% των εν χρήσει προγραμμάτων δερματολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική για την έγκαιρη ανίχνευση ύποπτων αλλοιώσεων του δέρματος. Μπορεί να προστεθεί στο λογισμικό του Mirror Suite.


Όλα τα προαναφερόμενα προϊόντα Canfield είναι βασισμένα στην σύγχρονη τεχνολογία, βοηθούν στην ακριβή απεικόνιση του δέρματος και των χαρακτηριστικών του κάθε ατόμου και είναι απαραίτητα εργαλεία που συμβάλλουν στην αύξηση της πελατείας σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες και για να σας αποστείλουμε προσφορά για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Τα προϊόντα Canfield έχουν τη δυνατότητα επιδότησης μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος ΕΣΠΑ www.espa.gr. Η κατάθεση δικαιολογητικών για τους γιατρούς και αισθητικούς, έχει πάρει παράταση και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2009. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, αν αγοράσετε ένα προϊόν Canfield πριν εγκριθεί η επιδότησή σας, εφόσον το έχετε συμπεριλάβει όμως στην αίτηση σας, η δαπάνη αυτή να επιδοτηθεί όταν εγκριθεί ο φάκελός σας.